Liefdevolle, zelfbewuste moeder voor co-ouderschap gezocht

15 juni 2020

Hallo dames, ik ben een 40-jarige professionele trainer en organisatieadviseur en vader van een geweldige zoon (11). Helaas zijn zijn moeder en ik uit elkaar gegaan toen ik uit de kast kwam en woont hij slechts gedeeltelijk bij mij. Niets is mooier dan je kennis, kunde en liefde over kunnen geven op een kind en ik geniet er dan ook volop van als hij (5 dagen in de twee weken) bij me is. Dusdanig dat ik heel graag een langgekoesterde wens voor een tweede kind in vervulling zie gaan.

Ook bij een man kan de biologische klok tikken en vaderschap na mijn 45-ste vind ik niet fair voor het kind. Daarom wil ik de stap zetten co-ouderschap aan te gaan met een geweldige vrouw die een vergelijkbare wens heeft. Voorwaarde daarvoor is dat jij en ik niet alleen goed door één deur kunnen, maar echte maatjes worden… voor het leven. Inclusief gezamenlijk idee bij het ouderschap, opvoeding en wederzijdse afhankelijkheid. Veer je op nu je dit leest? Dan kom ik graag met je in contact.

Warme groet Lars

Naam Lars
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen
Mijn wens Co-ouderschap, Oriënterend
Regio Almelo, Deventer, Enschede, Hengelo, Zwolle
Provincie Overijssel
  10x bezocht sinds 15 juni 2020

Oproep

Liefdevolle, zelfbewuste moeder voor co-ouderschap gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>