Liefdevolle wensvader(s)/ donor plus gezocht!

Hallo wensvaders,

Ik ben een 40 jarige single vrouw , woonachtig in De Bilt. Ik hoop door middel van deze weg in contact te komen met liefdevolle wensvader(s) / donor plus om gezamenlijk onze kinderwens te vervullen.
Voorafgaand daaraan zou ik je/jullie graag beter willen leren kennen en te ervaren of we samen een goede en mooie basis zouden kunnen vormen voor de opvoeding / rol in het leven van een kind .

Ik vind het van belang dat mijn kind weet wie zijn/haar vader is en dat de vader ook mogelijk een rol speelt binnen het leven van het kind. De grootte hiervan is nader te bepalen. Ik vind het van waarde om een liefdevolle en stevige basis te vormen om het kind tot een mooi mens op te voeden. Openheid, integriteit, respect , commitment en onderlinge afstemming zijn waarden die ik van belang vind hierbij.

Creatief, lief, rustig , doortastend, humor en integer zijn woorden die mij beschrijven. Eerlijkheid, zelfkennis en zelfspot staan bij mij hoog in het vaandel. Ik werk met plezier in de geestelijke gezondheidszorg als jobcoach. Daarnaast hou ik van wandelen in de natuur met mijn hond , doe ik aan improvisatietheater en kijk ik graag naar een dans of theatervoorstelling, en af en toe museumbezoek. En ben ik niet vies van een avondje Netflix .Ook hou ik ervan om vrienden en familie te bezoeken en bijvoorbeeld samen te eten. Muziek luisteren en bekijken ( concerten ) speelt een belangrijke rol in mijn leven. Daarnaast vind ik het van belang op de hoogte te blijven van wat er binnen de maatschappij speelt.

Ik ben op zoek naar (een ) co-ouder(s) /donor plus om gezamenlijk onze kinderwens uit te laten komen.
Mocht je/ jullie dit aanspreken dan ontvang ik graag een bericht!

Liefdevolle wensvader(s)/ donor plus gezocht!
Naam Lyne
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor Plus, Co-ouderschap
Regio Utrecht
Provincie Utrecht

Oproep

Liefdevolle wensvader(s)/ donor plus gezocht!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven