Leuke wensmoeder gezocht!

Het zou mooi zijn het vaderschap te mogen ervaren. Een kind zien op groeien, de eerste stapjes in de grote wereld… Hoe mooi is het als je jouw kindje zijn eerste woordjes hoort zeggen, dat het mamma of pappa tegen je zegt! Het zou fijn zijn een leuke vrouw te ontmoeten die het ook graag zou willen om samen een kind groot te brengen. Om deze reden heeft het co-ouderschap voor mij de voorkeur. Het is natuurlijk belangrijk dat er een verbinding ontstaat, de bekende klik, dat je elkaar goed leert kennen en duidelijke afspraken maakt. Maar dat lijkt mij vanzelfsprekend! Ik ben in goede conditie, en zorg goed voor mijzelf, vaak sporten, gezond eten, niet roken enz. Ik vind het fijn anderen te ontmoeten, plezier te hebben, te delen en van elkaar te mogen leren. Goede gesprekken en een luisterend oor te zijn als dat nodig is. Daarnaast hou ik van muziek maken en luisteren, fotografie, dans, natuur, dieren, er op uitgaan, andere culturen te leren kennen enz. Ik vind het ook belangrijk om respect voor elkaar te hebben, laat iedereen in zijn waarde. Ga een beetje liefdevol met elkaar om. Dat is iets wat ik belangrijk vind en zou dat ook zeker in de opvoeding van het kind willen betrekken! Ik zou het leuk vinden om van jullie te horen! Stuur een berichtje, stel gerust vragen en ik zal ze altijd beantwoorden! Nog een Fijne dag!!

Leuke wensmoeder gezocht!
Naam Jan
Ik ben Hetero man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap

Oproep

Leuke wensmoeder gezocht!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven