Leuke vrouw, wil leuk kind en zoekt dus leuke donor!

Ben jij die leuke man die met mij een leuk kind op de wereld wil zetten? Ik zoek een intelligente, grappige en een beetje eigenwijze man met, net zoals ik, een grote kinderwens. Die wel een rol wil spelen, maar een hele opvoeding niet ziet zitten. Dolgraag zou ik dan met jou onderzoeken wat onze mogelijkheden zijn om een samen een nieuw leven op de wereld te zetten.

Leuke vrouw, wil leuk kind en zoekt dus leuke donor!
Naam Eva Koning
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor, Donor Plus, Co-ouderschap
Provincie Friesland, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Leuke vrouw, wil leuk kind en zoekt dus leuke donor!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven