Leuke mannen zoeken een wensmoeder of moeders voor co-ouderschap in Amsterdam

Wij zijn Joris en Tyrone en wonen in Amsterdam. Wij zijn 40 en 28 jaar en hebben een leuke en avontuurlijke relatie van alweer 6,5 jaar. Wij wonen samen in Bos en Lommer en hebben twee katten.

Wij houden van lekker eten en gezelligheid. Wij hebben een rijk sociaal leven met lieve vrienden. We zien ze graag en vinden het ook leuk om samen dingen te ondernemen. In de zomer kan dat een bbq in het park zijn of een festival, in de winter misschien samen naar het museum of lekker borrelen. Maar we vinden het ook leuk om samen thuis tijd door te brengen en bezig met onze hobby’s.

In onze vrije tijd sporten we regelmatig om een klein beetje in vorm te blijven. We houden van creativiteit zoals bijvoorbeeld muziek maken en video’s monteren. Ook vinden we het heerlijk om lekker op de bank een serie te bingewatchen.

Joris is software ontwikkelaar bij een grote bank en Tyrone werkt als jurist bij het openbaar ministerie. We werken allebei full time, maar dat zou in de toekomst wellicht kunnen veranderen zodra dit avontuur succesvol wordt.

Wij hebben altijd al een kinderwens gehad en we willen deze nu gaan realiseren. We zoeken daarvoor een leuke vrouw of vrouwenstel. We vinden het belangrijk dat de persoon of personen met wie we dit avontuur aan gaan, goed bij ons passen. Enigszins dezelfde interesses en een zelfde kijk op het leven hebben is voor ons belangrijk. Wij zijn niet gelovig en we hebben vrij nuchtere kijk op het leven.

Wij zijn aan de ene kant ambitieus, maar we leven niet om te werken. We vinden humor erg belangrijk en hebben vaak de grootste lol. Ook een stabiel leven vinden wij belangrijk. Wij zouden graag met iemand in contact willen komen die tussen onze leeftijden inzit, plus minus 34 jaar. Spreekt onze oproep je/jullie aan, dan hopen we graag een berichtje van je te ontvangen.

Groetjes,

Joris en Tyrone

Leuke mannen zoeken een wensmoeder of moeders voor co-ouderschap in Amsterdam
Naam Joris & Tyrone
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

Leuke mannen zoeken een wensmoeder of moeders voor co-ouderschap in Amsterdam

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven