Leuke man(nen) gezocht voor Co-ouderschap

Hi mannen,

Leuk dat jullie dit lezen!
Ik ben een vrouw van 36, geboren en getogen in A’dam en na wat omzwervingen weer terug in de Baarsjes.
Als ontwerper van o.a. meubels bij een ontwerpbureau heb ik een fijn leven vol vrienden en familie.

Altijd al weet ik dat ik moeder wil worden, maar helaas is dit er nog niet van gekomen. Het lijkt me heerlijk om een kind op te zien groeien, grappige en leuke momenten samen te beleven en een stabiele liefdevolle opvoeding mee te geven. Co-ouderschap zit al langer in mijn hoofd als hele mooie optie en ik ben er klaar voor om de leukste vader(s) te vinden die dit samen met mij wil(len) gaan doen.

Zelf ben ik sociaal, open, eerlijk, lief, positief ondernemend en onafhankelijk. Ik sta bewust in het leven en hou van mens, dier en natuur.
Ik ben gek op culturele uitjes (ik mis de Paradiso en het filmhuis nu het meest! naast theater en musea), biertjes in de kroeg, dansles, fietsen, veel muziek, de Wadden en af en toe een festival. Afgelopen jaar ben ik terug verhuisd uit Kopenhagen waar ik 2 jaar gewoond heb. Dit was een mooie ervaring die ik niet had willen missen, maar ik had ook zin om mijn leven weer verder op te pakken in NL.

Wat betreft het co-ouderschap lijkt het me zoveel fijner en completer om een kind (of 2) samen op te voeden. Ik vind het een mooi idee dat we met elkaar het geluk kunnen delen, maar af en toe ook de moeilijkere momenten. Dat er meerdere ouders zijn die een positieve en diverse bijdrage kunnen leveren aan de opvoeding vind ik helemaal top. Op dit moment ben ik het meest enthousiast over een 60/60 constructie waarbij je als vrienden 2 gezinnen vormt, maar ook regelmatig samen dingen kan doen. Hoe we dit verder voor ons zien kunnen we natuurlijk langzaamaan gaan invullen. Ik zoek een goeie klik, positieve energie en zolang we voor elkaar openstaan en goed kunnen praten zijn we denk ik al een heel eind.
Mochten jullie je hierin herkennen laat het me dan weten.

Ik kijk uit naar jullie reacties!

Leuke man(nen) gezocht voor Co-ouderschap
Naam I
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

Leuke man(nen) gezocht voor Co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven