Leuke Mannelijke Co-ouder gezocht

Hoi Lezers,

Ik ben een vrouw van 40 jaar, met – jawel hier komt die – een kinderwens. Ik ben daarom op zoek naar een co-ouder (of -stel) om een mooi gezin mee te gaan vormen.
Ik onderzoek graag samen hoe het er uit zal zien. Zoals ik er nu in sta ligt mijn voorkeur bij co-ouderschap, waarbij er in de verdeling ook tijd is om dingen samen te doen.

Ideaal wonen we dicht bij elkaar. Ow ja ik woon in Amsterdam west. Eerlijkheid vind ik belangrijk en voor de oh zo belangrijke klik denk ik dat we ook op eenzelfde soort manier in het leven moeten staan. Dat betekent niet dat we over alles hetzelfde hoeven denken. Maar het is prettig als je/jullie, net als ik, graag uitgaat van het goede in de mens, zorgzaam bent, niet te veel zeurt en af en toe de boel de boel laat.

Over mij…ik ben nieuwsgierig ben graag van alles op de hoogte, sociaal, maar na een dag met veel mensen vind ik het ook heerlijk om mijn eigen plan te trekken. Ik woon alweer 13 jaar in Amsterdam, ik werk als adviseur watertechnologie bij een ingenieursbureau. Ook wil ik nog wel eens op een podium klimmen om grapjes te maken. Daarnaast houd Ik ervan om er op uit te gaan en bijvoorbeeld nieuwe tentjes in Amsterdam te ontdekken. Anderen omschrijven mij als teamspeler, warm, humoristisch en betrokken.
Als het bovenstaande je aanspreekt, mail me. Ik hoop op een leuke klik en de start van een ongelooflijk avontuur. Wie drinkt koffie, thee, limonade of borrel met mij?
Ik hoor het graag,

Nienke

Leuke Mannelijke Co-ouder gezocht
Naam nienke
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor Plus, Co-ouderschap
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland, Utrecht

Oproep

Leuke Mannelijke Co-ouder gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven