Leuke en intelligente vrouw zoekt papa(‘s) op het witte paard (Amsterdam en omgeving)

12 juli 2020

Ik ben een vrouw van 35 jaar, woonachtig in Amsterdam en al mijn hele leven in het bezit van een kinderwens 🙂

Ik werk als docent in het voortgezet onderwijs, woon in een leuk appartement op een goede locatie en voldoe verder ook aan alle mogelijk noodzakelijke eigenschappen om een gezin te kunnen starten :), behalve dus die leuke man… Na twee wat langere relaties wil ik nu niet langer hierop wachten en me vooral richten op hetgeen wat ik het liefste zou willen: een of mogelijk twee kindjes.

Ik zoek dus iemand voor een co-ouderschap of donor-plus constructie. Ik ben er nog niet geheel over uit, maar ik denk dat voor mij een situatie met een 60-40 of 70-30% verdeling het meest ideaal zou zijn. Verder ben ik erg flexibel en denk ik dat vooral “de klik” belangrijk is en je elkaar van daar uit verder moet leren kennen. En het zou uiteraard fijn zijn als we enigszins bij elkaar in de buurt zouden wonen.

Ik hoor graag van je!

Groetjes,
Anne

NaamAnne
Ik benHetero vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wensDonor Plus, Co-ouderschap
RegioAmsterdam
ProvincieNoord-Holland

Oproep

Leuke en intelligente vrouw zoekt papa(‘s) op het witte paard (Amsterdam en omgeving)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>