Leuke en intelligente vrouw zoekt papa(‘s) op het witte paard (Amsterdam en omgeving)

Ik ben een vrouw van 35 jaar, woonachtig in Amsterdam en al mijn hele leven in het bezit van een kinderwens 🙂

Ik werk als docent in het voortgezet onderwijs, woon in een leuk appartement op een goede locatie en voldoe verder ook aan alle mogelijk noodzakelijke eigenschappen om een gezin te kunnen starten :), behalve dus die leuke man… Na twee wat langere relaties wil ik nu niet langer hierop wachten en me vooral richten op hetgeen wat ik het liefste zou willen: een of mogelijk twee kindjes.

Ik zoek dus iemand voor een co-ouderschap of donor-plus constructie. Ik ben er nog niet geheel over uit, maar ik denk dat voor mij een situatie met een 60-40 of 70-30% verdeling het meest ideaal zou zijn. Verder ben ik erg flexibel en denk ik dat vooral “de klik” belangrijk is en je elkaar van daar uit verder moet leren kennen. En het zou uiteraard fijn zijn als we enigszins bij elkaar in de buurt zouden wonen.

Ik hoor graag van je!

Groetjes,
Anne

Leuke en intelligente vrouw zoekt papa(‘s) op het witte paard (Amsterdam en omgeving)
Naam Anne
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor Plus, Co-ouderschap
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

Leuke en intelligente vrouw zoekt papa(‘s) op het witte paard (Amsterdam en omgeving)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven