Regenboogstel zoekt leuke, vlotte donor+ voor kinderwens

Hallo leuke donor +,

Wij, Renee (v/33) en Jeroen (tm/40), zijn een regenboogstel wonend in Amsterdam met een grote kinderwens. Helaas is Jeroen onvruchtbaar en daarom zijn we op zoek naar een leuke donor +. We hebben een geregistreerd partnerschap en zijn inmiddels 4,5 jaar samen; beiden WO opgeleid met een voltijdbaan in de publieke sector. Verder houden we van kunst, uiteten gaan, af en toe dansen, afspreken met vrienden, sporten en natuur. Renee is vaker te vinden in de yogaschool en Jeroen plonst graag in het zwembad. Een aantal van onze eigenschappen zijn: open-minded, sociaal en eerlijk.

Onze voorkeur gaat uit naar een bekende zaaddonor die we graag beter leren kennen. Een donor die geen actieve rol in het leven van het kind ambieert, maar wel openstaat voor contact met het kind.
Ben jij tussen +/- 28-45 jaar, betrouwbaar, creatief, leergierig, ruimdenkend en sportief? Stuur ons dan een mail, we leren je graag kennen!

(Hoewel vertrouwen belangrijk is in dit proces, hechten we er veel waarde aan om afspraken rondom het donorschap vast te laten leggen)

Lieve groet,
Renee & Jeroen

Regenboogstel zoekt leuke, vlotte donor+ voor kinderwens
Naam Renee & Jeroen
Wij zijn regenboogstel
Wij zoeken Homo man alleen, Mannenstel
Onze wens Donor, Donor Plus
Regio Amsterdam, Haarlem, Utrecht
Provincie Noord-Holland, Utrecht

Oproep

Regenboogstel zoekt leuke, vlotte donor+ voor kinderwens

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven