Leuke, betrouwbare donor gezocht!

6 oktober 2019
NaamK. en N.
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wensDonor
Reageren viawensmoeders2019@gmail.com
 796x bezocht sinds 6 oktober 2019

Oproep

Leuke, betrouwbare donor gezocht!

Hoi mannen!

Leuk dat je dit leest, en lees vooral verder, want misschien zoeken we jou wel!

Wij zijn twee leuke, spontane dames uit het zuiden van het land, beide 29 jaar. We zijn bijna 3 jaar samen en gaan deze maand met elkaar trouwen. En je raadt het al: we hebben een diepe kinderwens. Een kindje zou écht de kers op de taart zijn van ons geluk.
We zijn allebei echt familiemensen, we zijn het liefst samen met elkaar, onze familie en beste vrienden. Om ons heen zien we steeds meer neefjes en nichtjes geboren worden en hierdoor beseffen we steeds meer: dit willen we zo graag zelf ook!

Nu zijn we dus op zoek naar een donor die ons wil helpen met deze wens. We zouden uiteindelijk graag twee kinderen willen, het liefst van dezelfde donor, zodat zij volledige broers/zussen van elkaar zullen zijn. Hier moet de donor dan natuurlijk wel voor open staan.
Qua uiterlijk ben je het liefst lang, en heb je (donker)blond met groene ogen, maar hierin zijn we flexibel, hoor!

We zouden het fijn vinden als je kan aantonen dat je gezond bent. Verder willen wij twee de verantwoording dragen als het om de opvoeding gaat, jij als donor mag hierin betrokken zijn maar geen opvoedrol spelen. Hopelijk wil je wel af en toe iets van je laten horen en/of sta je ervoor open wanneer het kind hier ooit eventueel behoefte aan krijgt. Als je iets meer betrokken zou willen zijn, kunnen we hierover praten. We zouden ook graag een notarieel donorcontract willen opstellen.

Het meest belangrijke is dat er een klik is tussen ons en een gevoel van vertrouwen. Vanuit beide partijen natuurlijk! Zullen we de rest dan maar gewoon persoonlijk bespreken?

We horen het heel graag wanneer je interesse hebt om ons te helpen! We vinden het al geweldig wanneer je dit leest, dat betekent dat je een ander tot hulp wil zijn en dat is een fantastische eigenschap.

Hopelijk tot snel!

Groetjes, K. en N.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>