Leuke, betrouwbare donor gezocht voor vrouwenstel!

Hoi mannen!

Leuk dat je dit leest, en lees vooral verder, want misschien zoeken we jou wel!

Wij zijn twee leuke, spontane dames uit het zuiden van het land, 30 en 31 jaar. We zijn ruim 4 jaar samen, waarvan ruim anderhalf jaar getrouwd. En je raadt het al: we hebben een diepe kinderwens. Een kindje zou écht de kers op de taart zijn van ons geluk.
We zijn allebei echt familiemensen, we zijn het liefst samen met elkaar, onze familie en beste vrienden. Om ons heen zien we steeds meer neefjes en nichtjes geboren worden en hierdoor beseffen we steeds meer: dit willen we zo graag zelf ook!

Nu zijn we dus op zoek naar een donor die ons wil helpen met deze wens, het liefst iemand die ook openstaat voor een eventueel tweede kindje.
Qua uiterlijk ben je het liefst lang, en heb je (donker)blond met groene ogen, maar hierin zijn we flexibel, hoor!

We zouden het fijn vinden als je kan aantonen dat je gezond bent. Verder willen wij twee de verantwoording dragen als het om de opvoeding gaat, jij als donor mag hierin betrokken zijn maar geen opvoedrol spelen. Hopelijk wil je wel af en toe iets van je laten horen en/of sta je ervoor open wanneer het kind hier ooit eventueel behoefte aan krijgt. Als je iets meer betrokken zou willen zijn, kunnen we hierover praten. We zouden ook graag een notarieel donorcontract willen opstellen.

Bij voorkeur help je geen andere stellen of vrouwen. Het is een heel bijzonder proces, en we vinden het fijn om te weten dat je een vertrouwensband met ons wil opbouwen om dit proces echt samen aan te gaan.

Het meest belangrijke is dat er een klik is tussen ons en een gevoel van vertrouwen. Vanuit beide partijen natuurlijk! Zullen we de rest dan maar gewoon persoonlijk bespreken?

We horen het heel graag wanneer je interesse hebt om ons te helpen! We vinden het al geweldig wanneer je dit leest, dat betekent dat je een ander tot hulp wil zijn en dat is een fantastische eigenschap.

Hopelijk tot snel!

Groetjes, K. en N.

Leuke, betrouwbare donor gezocht voor vrouwenstel!
Naam K. en N.
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Hetero vrouw alleen, Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen
Onze wens Donor

Oproep

Leuke, betrouwbare donor gezocht voor vrouwenstel!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven