Leuk vrouwenstel zoekt donor

Hey!

Wij (beide begin 30) zijn 9 jaar samen, waarvan 2 jaar getrouwd :). We zijn opzoek naar een leuke donor om ons te helpen bij onze kinderwens.

Wew zijn beide sportief, houden van buiten zijn en kamperen. Maar ook een dagje weg of gezellig samen zijn met vrienden en familie staat regelmatig gepland.
We weken allebei met kinderen en zijn ook in ons werk sportief en veel buiten.

Het lijkt ons nog mooier om al deze avonturen te delen met kinderen. Daar hebben wij natuurlijk wel een donor voor nodig.
Wij zijn op zoek naar een spontane man, sportief zou ook leuk zijn. We vragen geen grote opvoedingsrol of betrokkenheid, maar willen wel graag in gesprek over wat er wel mogelijk is in belang en behoefte van het kind.

Herken je jezelf hierin, mag je het van de daken schreeuwen, maar een berichtje zal ons sneller bereiken denk ik 😉

Groetjes H en R

Leuk vrouwenstel zoekt donor
Naam H en R
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor
Provincie Gelderland, Noord-Brabant, Utrecht

Oproep

Leuk vrouwenstel zoekt donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven