Leuk mannenstel gezocht voor co ouderschap

Hi!
Ik ben al enige tijd bezig met het idee hoe ik mijn kinderwens wil gaan vervullen.
Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik het fantastisch zou vinden om dit samen met een mannenstel aan te gaan.
Hoe mooi zou het zijn om een sterke vriendschap op te kunnen bouwen met als verbindende factor de liefde voor ons kind!
Ik ben 37 jaar, gezond en sportief. Ik ben veel met gezonde voeding bezig, maar kan ook zeker eens uit de bocht vliegen en een dagje ongezond zijn 😉
Ik heb een goeie fulltime baan, en hoop binnen niet al te lange tijd mijn diploma te behalen als maatschappelijk werkster.
Ik vind open en eerlijkheid naar elkaar toe erg belangrijk, en in het geval van co ouderschap zeker ook flexibiliteit! Dagjes of weekendjes weg vind ik ook erg belangrijk. Wat ik heb gemist in mijn opvoeding wil ik mijn kind wel kunnen geven. Spreekt dit jullie aan, hoor ik graag van jullie 🙂
Groetjes,

Kimberley

Leuk mannenstel gezocht voor co ouderschap
Naam Kimberley
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Mannenstel
Mijn wens Donor Plus, Co-ouderschap
Provincie Zuid-Holland

Oproep

Leuk mannenstel gezocht voor co ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven