Man(nenstel) gezocht voor co-ouderschap (regio Arnhem)

Hallo wensvaders!

Na lange tijd twijfelen of ik moeder zou willen worden, hoorde ik van het co-ouderschap. Meteen had ik het gevoel dat dit precies is wat ik wil. Samen een kind op de wereld zetten, opvoeden in goed overleg en met ruimte voor jezelf. 

Nu ik heb besloten dat ik dit graag zou willen, ben ik op zoek naar die leuke man(en) hier in de omgeving (Arnhem) met dezelfde wens.

Ik ben 37, HBO opgeleid, graag in de natuur (wandelend met hond(je) en ben gek op planten en dieren. Ik tuinier en klus graag, sport regelmatig en heb veel gereisd, maar merk dat ik daar tegenwoordig minder behoefte aan heb.
Humor (afgewisseld met een gezonde dosis serieus) vind ik erg belangrijk.
Ik heb mijn leven mooi op orde en verwacht dat de wensvaders dat natuurlijk ook hebben. 

De allerbelangrijkste eerste stap is natuurlijk in contact komen en kijken of er een goede klik is. Daarna kunnen de details verder ingevuld worden.

Mocht dit bericht jullie aanspreken dan lijkt het me erg leuk om wat van jullie te horen!

Groetjes Es.

Man(nenstel) gezocht voor co-ouderschap (regio Arnhem)
Naam Es
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Mannenstel, Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Hetero stel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Arnhem
Provincie Gelderland

Oproep

Man(nenstel) gezocht voor co-ouderschap (regio Arnhem)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven