Leuk lesbisch vrouwenstel op zoek naar donor

Hoi eventueel toekomstige donor,

Wat leuk dat je ons berichtje aan het lezen bent. Wij zijn 2 vrouwen woonachtig in Nijmegen van 35 en 40 jaar oud. Wij zijn ruim 2 jaar samen en hebben een fijn leven met elkaar. M werkt als zelfstandige en geeft voornamelijk workshops en trainingen. J werkt full time als accountmanager bij een groothandel.
Wij zijn alleen op zoek naar een donor en niet naar een donorplus constructie, maar wel een donor die eventueel in de toekomst open staat voor contact als het kindje dat zou willen.
Onze wensen zijn: Knap, lang, niet te oud, donker haar, blauwe ogen, reislustig, creatief, natuurliefhebber, dierenfanaat, sportief etc. Haha nee grapje natuurlijk, wij zijn vooral op zoek naar een man waar wij een klik mee voelen om dit spannende en mooie avontuur mee te starten.
Als dit je aanspreekt dan horen we graag jouw reactie, want we zijn heel benieuwd naar jou!

Groetjes M en J

Leuk lesbisch vrouwenstel op zoek naar donor
Naam M en J
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Hetero man alleen, Hetero stel
Onze wens Donor
Provincie Gelderland, Noord-Brabant

Oproep

Leuk lesbisch vrouwenstel op zoek naar donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven