Leuk koppel (2 vrouwen) zoekt donor

Hallo daar!

Wij zijn Julia en Sophie, beiden 30 jaar, en komen uit Gent (België). We zijn al 5 jaar een koppel en zouden graag een kindje willen. In België kan dat in principe enkel anoniem of via een donor die we zelf aanbrengen. Anoniem is volgens ons niet in het belang van het kind dus we zijn op zoek naar een gekende of open donor.

We zoeken een match: we zijn allebei sociaal, creatief, echte lachbekjes en hebben hogere studies achter de rug. We hebben allebei een leuke carrière en vinden familie erg belangrijk. Qua uiterlijk hebben we beiden bruin/donkerblond krulhaar, Julia bruine ogen en Sophie blauwe. We zijn beiden +/- 1m70 groot en sportief gebouwd.

We zoeken een donor die bij ons past; een leuke man, met het hart op de juiste plaats die ook liefst enkele van bovenstaande eigenschappen heeft. Qua rol zoeken we geen vader maar iemand waarbij ons kind op latere leeftijd terecht kan moest hij/zij vragen hebben i.v.m. zijn/haar genetische afkomst. We willen onze behandeling graag laten doorgaan in ETZ Elisabeth in Nederland of in België.

Moest je je aangesproken voelen door bovenstaande beschrijving, laat een berichtje achter. Stuur bij voorkeur ook wat meer info door: foto’s, interesses, studie, job, je motivatie om donor te zijn, persoonlijke kenmerken en alles wat je zelf belangrijk vindt om te delen 🙂

Leuk koppel (2 vrouwen) zoekt donor
Naam Julia en Sophie
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen
Onze wens Donor

Oproep

Leuk koppel (2 vrouwen) zoekt donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven