Leuk homostel / single wensvader gezocht voor co-ouderschap, omgeving Amsterdam

Ik ben Ester, 38 jaar en woon met veel plezier in Amsterdam.
Ik hoop een leuke homo man of homokoppel te ontmoeten die net als ik zoekend is/ zijn naar een open, positieve en betrokken co-ouder. Humor en fijn lopende communicatie zijn voor mij daarin belangrijke onderdelen.

Ik gun mijn kinderen een actief betrokken vader / vaders en zie daarmee een 50/50 of 60/60 verdeling voor mij. Ik ben gek op Amsterdam maar mocht jij / jullie ergens anders wonen zou ik verhuizen tot een optie kunnen maken. Ik zie een gezin voor mij dat in 2 huizen woont en regelmatig bij elkaar over de vloer komt en met elkaar activiteiten onderneemt. Ik heb zelf een fijne en warme jeugd gehad en verheug mij om de mooie elementen daaruit door te geven.

Mijn leven kleur ik graag in met mijn lieve vrienden, familie en sporten. Ik ben gek op zee, wind en water. Met enige regelmaat zeil ik dan ook, pak de boot naar Texel of maak een lange strandwandeling.

Mocht je / jullie interesse gewekt zijn, stuur mij dan een berichtje!

Groet,
Ester

Leuk homostel / single wensvader gezocht voor co-ouderschap, omgeving Amsterdam
Naam Ester
Ik ben Biseksuele vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam, Haarlem
Provincie Noord-Holland

Oproep

Leuk homostel / single wensvader gezocht voor co-ouderschap, omgeving Amsterdam

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven