kind

Hi, wij zijn een mannenstel rond de 45 jaar en al meer dan 15 jaar samen. We hebben een rijk leven, want we hebben veel familie en vrienden. Daarnaast zijn we beiden ook zeer maatschappelijk betrokken en vinden het belangrijk in alles wat wij doen ook iets te kunnen betekenen voor onze medemens of milieu. Dit wil niet zeggen dat wij niet van een borrel, reizen of een goed feest houden. We zijn beiden hoog opgeleid en financieel hebben wij het ook goed. We hebben altijd een kind gewild maar helaas zijn we nooit de juiste persoon tegen gekomen. Ons droom is een tweeling met een leuke vrouw, waarbij we beiden tegelijk vader kunnen worden. Het liefst willen wij een co-ouderschap waarbij wij actief betrokken zijn bij de kinderen. Mocht je geïnteresseerd zijn, hopen wij dat je contact met ons opneemt.

kind
Naam Igor
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

kind

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven