Jong koppel zoekt donor!

Hi,

Wij zijn een jong, gelukkig en gezond koppel die toe is aan een nieuwe stap in onze relatie.

Mijn vriend is van Antilliaanse / Dominicaanse afkomst, 21 jaar oud en werkt full time als beveiliger. Hij heeft donker krullend haar en donker bruine ogen.
Ik ben van Poolse afkomst, 21 jaar, werk full time bij een verzekeringsmaatschappij en daarnaast studeer ik Rechten aan de Hogeschool. Ik ben brunette met lichte ogen.
In ons vrije tijd genieten wij van actieve activiteiten.

Wij zijn op zoek naar een donkere of getinte donor met donker haar (het liefst krullend) en bruine ogen. Onze voorkeur gaat uit naar een Antilliaanse of Dominicaanse man. Maar alles is welkom! Wij hopen via zelfinseminatie zwanger te worden.

We vragen om een recente uitslag van SOA onderzoek. En wij zouden het erg fijn vinden als je zaadonderzoek hebt laten doen voor spermakwaliteit. Graag willen wij er ook zeker van zijn dat onze donor gezond is!

Wij willen verder geen co-ouderschap.

Mocht je vragen hebben of wil je meer over ons weten, stuur gerust een bericht.

Jong koppel zoekt donor!
Naam K & J
Wij zijn Hetero stel
Wij zoeken Homo man alleen
Onze wens Donor, Donor Plus

Oproep

Jong koppel zoekt donor!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven