J en I uit Amsterdam op zoek naar hun donorplus. Maak jij onze droom waar?

Wij (J, 31 en I, 36) zouden dolgraag samen een gezin willen worden. En in plaats van te cocoonen en dat er dan na 9 maanden opeens een extra mensje bij is, doen wij de handreiking naar buiten. Misschien wel naar jou?

We zijn enthousiaste stadsmensen met een liefde voor het buitenleven op zoveel mogelijk verschillende manieren (denk aan wandelen, zeilen of kamperen). Maar ook van uitgebreid ontbijten, dansen in de woonkamer en het bezoeken van de Noordermarkt worden wij heel erg blij. Op dit moment moment wonen we in een soort poppenhuis in Amsterdam met familie en vrienden om de hoek wat een groot geluk is. I werkt als leerkracht op een basisschool en J werkt als psycholoog.

En waar zijn we dan precies naar op zoek? Een lieve, zin in het leven hebbende man die dit met ons ziet zitten. We gaan heel graag in gesprek over hoe jouw rol eruit zal gaan zien. We zouden de kinderen wel graag zelf willen opvoeden.

We kunnen niet wachten om met je in gesprek te gaan.

Lieve groet J en I.

PS. Dit berichtje lijkt mogelijk erg op een ander bericht, en dat kan kloppen want wij zijn hetzelfde stel. Er is iets mis gegaan met het e-mailadres (we kunnen er niet meer in) en daarom bij deze een nieuwe oproep! Mocht je ons eerder hebben gecontact, doe dat alsjeblieft nog een keer.

J en I uit Amsterdam op zoek naar hun donorplus. Maak jij onze droom waar?
Naam J en I
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus
Provincie Noord-Holland

Oproep

J en I uit Amsterdam op zoek naar hun donorplus. Maak jij onze droom waar?

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven