Internationale danser zoekt co-ouderschap

Ben een man alleen, en mijn grootste wens is nog 1 kindje voor ik echt te oud ben. ik ben 53 en (nog) getrouwd maar woon al 16 jaar alleen. mijn vrouw ging terug naar armenie vanwege heimwee en cultuurverschil, toen mijn dochter twee was. ik heb haar niet zien opgroeien en zijn niet geintereseerd in papa. Heb wel goed contact en ze komen op vakantie voor drie weken ieder jaar. Mijn wens is nog een wondertje op te voeden en te zien opgroeien en dansen als papa. Mijn passie is wedstrijd stijldansen en wil dat graag over brengen naar mijn kind. ik hoop dat er iets mogelijk is en dat ik niet te oud ben om nog te genieten van iets geweldigs. groetjes Pedro

Internationale danser zoekt co-ouderschap
Naam Pieter Maarten Guijt
Ik ben Hetero man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Den Haag, Katwijk, Leiden
Provincie Noord-Holland, Zuid-Holland

Oproep

Internationale danser zoekt co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven