Wordt jij de mam van ons wenskindje?

Hooi,

Welke vrouw of vrouwenkoppel heeft net als mij een lang gekoesterde kinderwens maar is het er nog niet van gekomen?

Ik ben een momenteel alleenstaande 32 jarige man werkend bij een groot technisch bedrijf in de industrie. Na mijn HBO ben ik hier nu ruim 7 jaar werkzaam. Ben sportief aangelegd, hou van zwemmen, bordspelletjes en wekelijkse uitstapjes.

Ik heb meerdere relaties gehad ook met stiefkinderen, maar helaas is het er nog niet van gekomen mijn droom waar te maken.

Zelf heb ik meer liefde te bieden dan ik in een weekend kwijt kan, dus mijn voorkeur gaat uit naar co-ouderschap met een verdeling van 50/50 met natuurlijk enige flexibiliteit. Week op week af lijkt mij ideaal. Wat ik belangrijk vind is een klik, goede afspraken en een gelijkenis in wat we belangrijk vinden in de opvoeding. Ik ben woonachtig in regio Breda en idealiter is de afstand tussen ons max. een half uurtje kijkend naar de toekomst van schoolgaande kinderen.

Veel is bespreekbaar maar het begint bij een eerste kennismaking! Schroom niet om een berichtje te sturen, dan kunnen we beiden of met drieën kijken naar de mogelijkheden.

Wordt jij de mam van ons wenskindje?
Naam Bart
Ik ben Hetero man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Provincie Gelderland, Limburg (NL), Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland

Oproep

Wordt jij de mam van ons wenskindje?

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven