Ik zoek een lief homosexueel stel het avontuur voor co-ouderschap met mij wilt aangaan

Hoi,
Ik ben een vrolijke, avontuurlijke single heteroseksuele vrouw met Spaanse roots.
Woonachtig in Amsterdam.
Ik ben lang (182), groene ogen, blond haar en atletisch lichaam.
Sport, spiritualiteit en een mooie zonsondergang zijn een paar passies.
Ik heb vele mooie avonturen meegemaakt in mijn leven maar nog niet HET avontuur en dat is moeder worden. Ik heb geen relatie momenteel en door mijn leeftijd heb ik de knoop doorgehakt om een leuk gay stel te ontmoeten die heel graag vader willen zijn van een prachtig kindje, of misschien wel 2. Het leek mij veel leuker als mijn kindje ook een vader (of zelfs 2) heeft. Lijkt het je leuk mij te ontmoeten, aarzel niet en schrijf mij dan gelijk. Dan kunnen we elkaar beter leren kennen. Groetjes 🙂

Ik zoek een lief homosexueel stel het avontuur voor co-ouderschap met mij wilt aangaan
Naam Ampay
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap

Oproep

Ik zoek een lief homosexueel stel het avontuur voor co-ouderschap met mij wilt aangaan

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven