ik ben op zoek naar een co ouderschap in het noorden of midden van het land

Ik ben een 37 jarige jongeman die positief in het leven staat. kort over mijzelf ik ben een alleenstaande homo seksuele man. Ik ben werkzaam in de forensische psychiatrie en heb daarnaast mijn eigen bedrijf. ik ben sociaal en heb een gezonde dosis humor. echter mis ik wel iets in het leven en dat is een kind. ik ben op zoek naar een co ouderschap om samen voor het kind te zorgen. Ik woon in Groningen maar verhuizen zie ik als optie. Ben jij degen die samen met mij deze grote verantwoordelijkheid wilt nemen regeer en dan kunnen we elkaar leren kennen.

ik ben op zoek naar een co ouderschap in het noorden of midden van het land
Naam jorge
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen
Mijn wens Co-ouderschap
Provincie Groningen, Noord-Holland, Utrecht

Oproep

ik ben op zoek naar een co ouderschap in het noorden of midden van het land

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven