Homostel uit Utrecht stad oriënteert zich op co-ouderschap

Hey! Leuk dat je doorleest!

Wie zijn wij?
Stefan (34) werkt als leraar Nederlands; Etienne (35) in de Amsterdamse advocatuur. We zijn deze zomer 6 jaar bij elkaar en 3 jaar samenwonend. We houden van de stad, onze vrienden, etentjes, borrels, filmhuis, hardlopen, muziek (elektronisch en klassiek), cultuur (theater, dans, musea), festivals. In de vakantie trekken we het liefst de natuur in, om verre hikes te maken.

Waarom kinderen? En co-ouderschap?
Voor ons allebei stond simpelweg altijd al vast dat we een of meerdere kinderen willen opvoeden. Het is niet echt een keuze, maar een gevoel dat we beiden al jarenlang in ons dragen. En inmiddels zijn we 100% zeker dat we samen een gezin willen stichten.
We zien een groot aantal voordelen van co-ouderschap, niet op de laatste plaats omdat het kind beide biologisch ouders in zijn of haar leven houdt. We verwachten een kind juist een gebalanceerde en rijkere opvoeding te kunnen geven met betrokken moeder(s) en vaders. En natuurlijk lijkt het ons geweldig om DNA en karaktereigenschappen terug te zien in een biologisch kindje.
Wij hebben ontzettend veel liefde te geven en willen die actief inzetten bij de opvoeding van ons kind. 50/50 is voor ons het uitgangspunt, of wellicht zelfs 60/60. Waarom een kind onnodig laten kiezen of compromissen sluiten? Veel leuker om samen feest- en verjaardagen te vieren: een grote party!

Opvoeding
Aandacht voor de unieke persoonlijkheid van ieder mens stellen we centraal. We merken hoeveel energie het geeft als je iets doet waar je echte passie ligt (zowel zakelijk als privé), dus we zullen dit absoluut – op een gezonde manier – stimuleren. Daarnaast vinden we eerlijkheid en transparantie ontzettend belangrijk, ook (of juist) over angsten en twijfels. Echt contact boven oppervlakkigheid.

Spreekt bovenstaande jou/jullie aan, dan onderzoeken we graag of er een match is. Een vriendschap ontwikkelen heeft voor ons prioriteit, wil co-ouderschap slagen. Praktisch komen we er dan vast uit!

Homostel uit Utrecht stad oriënteert zich op co-ouderschap
Naam Stefan & Etienne
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Utrecht
Provincie Utrecht

Oproep

Homostel uit Utrecht stad oriënteert zich op co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven