(Homo)man zoekt vrouw uit regio Utrecht

Al lange tijd lees ik hier berichtjes en twijfel ik om er zelf een te plaatsen. Wat zet je er allemaal op? Tada! Hier is die dan.

Wie ben ik.
Ik ben 32 jaar en woonachtig in Utrecht. Twee masters gedaan in onderwijskunde en bedrijfskunde. Eigenaar van een goed lopend bedrijf met meerdere vestigingen door Nederland. Ik houd van goeie films, lekker eten, ouwehoeren, bankhangen, spelletjes, keuvelen, wijnen en dinen. Stedentripjes en festivals. Nieuwe dingen ervaren. Ik ben blij met wat ik heb, maar een kinderwens heb ik altijd gehad. Liever een kind dan een vent;)

Wat zoek ik.
Ik zoek een vrijgezelle vrouw uit regio Utrecht. Seksuele voorkeur maakt hierin niet uit. Ik vind het voor het kind fijn dat er duidelijk 1 vader en 1 moeder is. Bonus-paps en mams zijn leuk tzt, maar een fijne en duidelijke basis vind ik belangrijk. Verdeling is 50/50, in de ideale situatie is er een klik voor 60/60 verdeling. Hierin doe je dus ook verschillende dingen samen. Daarom wil ik ook de tijd nemen voor de ideale kandidaat. Dat er eigenlijk vanuit een vriendschap een kind kan ontstaan.

Type:
Vind ik moeilijk in te schatten. Verschillen verrijken elkaar.

Opvoeding
Ik ben opgevoed met dat je zelf hard moet werken voor wat je wil bereiken. Ik ben denk ik streng maar rechtvaardig. Ik wil m’n kind meegeven dat dingen niet aan komen waaien. Ik houd van de natuur en van dieren. Ons kind kan op zijn/haar 4e minimaal 10 kippenrassen noemen;)

(Homo)man zoekt vrouw uit regio Utrecht
Naam GJ
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Utrecht
Provincie Utrecht

Oproep

(Homo)man zoekt vrouw uit regio Utrecht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven