Hi!

Hi,

Wij zijn F & T, een Amsterdams mannenstel van 41 en 45 jaar. F komt oorspronkelijk uit Indonesie en T komt oorspronkelijk uit Nederland. We zijn vitaal, ondernemend en hebben veel plezier met elkaar. We voelen ons rijk door een warme vriendenkring en een fijne familie. Kortom we hebben (bijna) alles wat ons hartje begeert. De kers op de taart zou een kindje zijn. Co-ouderschap spreekt ons het meeste aan. We vinden het namelijk belangrijk dat de moeder ook een (hoofd)rol speelt in de opvoeding van het kind. Spreekt vorenstaande je aan en zou je ons graag beter willen leren kennen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Hi!
Naam FenT
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wens Co-ouderschap

Oproep

Hi!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven