Hey jij daar!

Hoe begin je eigenlijk zo’n oproep? Dit spookt de laatste tijd behoorlijk door ons hoofd. Het is spannend, maar we zijn er echt klaar voor. Een dagje naar de dierentuin, spelen in het zwembad, samen knutselen. Dingen die we heel graag doen met onze bruidskinderen. Op de terugreis wanneer de kinderen weer bij hun ouders zijn, begint het bij ons te kriebelen. Wat zouden we dit graag met onze eigen kinderen doen…

Wij zijn 28 en 29 jaar, 4 jaar samen, al twee keer bijna getrouwd, wonend in een dorpskern vlakbij Breda. Vrienden omschrijven ons als: gezellig stel, ondernemend, sociaal en spontaan.
We zijn beide échte Brabanders en wonen er met veel liefde en plezier. We zijn werkzaam als kleuterjuf en als diëtist. We hebben een fijn leven; veel vrienden om ons heen, lieve familie, en een hond waar we dol op zijn. In het weekend zijn we vaak met de hond in het bos te vinden, zijn we bezig in de tuin, op het terras met vrienden of lekker uit eten. Daarnaast wordt er ook hardgelopen of vind je ons in het zwembad. We houden van feestjes, gezelligheid maar daarentegen genieten we ook van Netflix met een dekentje op de bank. En als echte Brabanders mag een worstenbroodje of een heerlijk speciaal biertje niet ontbreken.

Huisje, boompje, beestje.. ondanks de hond missen we alleen nog het beestje. We zijn klaar voor de volgende stap in ons leven.

We zoeken naar een c-donor om onze kinderwens in vervulling te laten gaan. We hopen dat het ons gegund is om beiden een keer zwanger te raken. Daarbij vinden wij het belangrijk dat de kinderen genetisch verbonden zijn.

We zoeken een papa die de leuke dingen meepikt, maar die we niet tot last zijn met opvoedvragen. Dat nemen wij voor onze rekening. We zoeken een papa waarmee wij de klik voelen en die open staat voor contact zo nu en dan. Te denken aan een 2 à 4 keer per jaar. De exacte invulling is natuurlijk in overleg met de papa. Word jij net zo blij van dit idee als wij?
Stuur een berichtje en wie weet tot snel!

Liefs van ons.

Hey jij daar!
Naam D & R
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor

Oproep

Hey jij daar!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven