Heterostel zoekt homostel voor co-ouderschap

Lieve aanstaande co-ouders,

Wij zijn T (man, 37 jaar) en M (vrouw, 34 jaar) en zijn inmiddels 5 jaar samen. We wonen sinds 4 jaar samen in Utrecht met onze poes. Wij zijn een relaxed koppel, en op zoek naar co-ouderschap met een homo stel in (bij voorkeur) Amersfoort.

T is HBO geschoold, werkt in de IT, en is sinds 3 jaar werkzaam in de IT als projectmanager. M zou T als haar labrador omschrijven: een goed hart, doet geen vlieg kwaad, en echt een mensen mens.

M is ook HBO geschoold, werkt al 14 jaar in de creatieve sector, en doet dit sinds 6,5 jaar op ZZP basis. De afgelopen 2 jaar is M ook werkzaam als trouwfotograaf waar zij haar hele ziel en zaligheid in legt. T zou M omschrijven als een zorgzame meid met een droog gevoel voor humor en bewonderingswaardig doorzettingsvermogen.

T houdt van concerten en festivals bezoeken en speelt graag (board-)games met vrienden. Ook is T gek op dieren, natuurdocu’s en fantasy/science fiction films & boeken. M houdt van lange wandelingen, concerten en festivals bezoeken, op pad gaan en nieuwe dingen ontdekken. Samen ontdekken we graag nieuwe steden, en proberen we minimaal één keer per jaar een verre reis te maken.

Waarom zijn wij als heterostel op zoek naar een co-ouderschap met een homostel? Een aantal jaar geleden tijdens onze zoektocht naar hoe / of wij het kinderwens hoofdstuk vorm wilden geven, stuitten we op Meer Dan Gewenst. We waren beiden enthousiast, en vinden het een prachtig idee om het ouderschap (het lief, maar ook het leed) te delen met een koppel dat op natuurlijke wijze samen geen kind kan krijgen. Wij geloven in de kracht van je eigen ‘village’ creëren, en daarmee met 4 volwassenen een kind heel liefdevol op te kunnen laten groeien. Wij laten jullie wens in vervulling gaan, en jullie daarmee ook de onze!

Waarom een koppel en geen single persoon? Een kind opvoeden is niet niks, wij vinden het belangrijk en fijn als jullie ook op elkaar terug kunnen vallen.

Daarnaast vinden wij dat er in de huidige maatschappij teveel van mensen wordt verwacht, en met name van onze toekomstige volwassenen. Hierdoor wordt er (onnodig) veel stress gecreëerd, ook voor mensen die een kinderwens hebben of al kinderen hebben. Met zijn 4en kun je een kind zoveel meer bieden, met minder stress.

Voor ons is het erg belangrijk om dit vanuit vriendschap op te bouwen, je wordt immers elkaars familie :). Wij zien het dan ook voor ons dat we evt. samen feestdagen en verjaardagen kunnen vieren, en zo hier en daar samen op vakantie gaan.

Wij zoeken naar een 60/60 verdeling, bij voorkeur in Amersfoort (of bereid om naar Amersfoort te verhuizen). Of omgeving Utrecht (zoals bijv Houten). Het kind staat voorop, en we vinden het belangrijk dat het kind zich makkelijk tussen beide huizen kan verplaatsen.

Kunnen jullie je hier in vinden? Laten we onder het genot van koffie / thee / limo / iets anders kletsen! We zien er naar uit om jullie te ontmoeten!

Heterostel zoekt homostel voor co-ouderschap
Naam T & M
Wij zijn Hetero stel
Wij zoeken Mannenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Amersfoort, Utrecht
Provincie Utrecht

Oproep

Heterostel zoekt homostel voor co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven