Net iets meer dan een zaaddonor of juist niet?

Wauw!
Dat je de tijd wilt nemen om onze oproep te lezen vinden we al heel fijn!
We zullen ons even voorstellen. Wij zijn G(28jr) & L(24 jr) en willen graag onze namen aan jou onthullen!
Maar daarvoor willen we wel graag een betere band met je/jullie hebben.

Binnen kort verhuizen wij naar een woning met een paar slaapkamertjes extra, en niet zo maar. Dat had je natuurlijk al kunnen raden, anders had je onze oproep nooit op deze website gelezen 😉

We hebben al een hele tijd een sterke kinderwens en zouden dolgelukkig zijn met een kleine van ons. Zeker nu ons nichtje geboren is, begint alles te rammelen!!!;)

L zal de vader zijn, en G de moeder. Lijkt voor de buitenwereld piece of cake, omdat wij er als hetero koppel uitzien. Maar L als man, zonder sperma, maakt het net even iets lastiger.

Ja, je las het goed. L heeft geen sperma, en dat’s soms behoorlijk shit. Dit komt omdat hij transman is, en dus geboren is in een vrouwelijk lichaam. Hier zijn wij super open over en alles is bespreekbaar.
Maar helaas, in ons geval is 1+1 zéker geen 3 😉

We zijn opzoek naar een persoon met sperma. Iemand die af en toe een update van het kind wil krijgen is prima. Je kunt jezelf zien als een verre vriend of kennis van ons. Als je wilt, ben je welkom voor een bakkie koffie. Heb je daar he-le-maal geen behoefte aan maar wil je gewoon wat van jouw DNA op deze wereld achterlaten, is dat ook prima!
Het gaat ons er vooral om dat, zodra het kindje weet dat hij/zij/hen ander DNA heeft dan de vader, op zoek kan naar waar zijn/haar/hun DNA dan wél vandaan komt.
Open kaart spelen dus.

Misschien cliché, maar het liefst een persoon die lijkt op L (maar dan met zaad dus hè!).
We zouden wat eigenschappen kunnen plaatsen zoals kaukasisch persoon, tussen de 25-40 jaar, 170-200cm, donker of blond haar, creatief, nuchter, muziekaal, humor…
maar weet je, het belangrijkste is de klik. We moeten als basis gewoon een klik hebben met elkaar.

Wij vinden open en eerlijkheid het belangrijkste. Zowel naar ons toe, maar ook naar de directe omgeving van de donor. Geen geheimen. Uiteraard leggen we de afspraken die we maken, voor zowel de onze, als jouw veiligheid graag vast bij een notaris.

We vragen je een ‘medische check’ te doen, bij Medisch Centrum Kinderwens, waar hoogstwaarschijnlijk ook de inseminatie zal plaatsvinden. Misschien na een tijdje wel nóg een inseminatie. Wie weet…..

We vinden het ook heel belangrijk dat jij ons goed leert kennen en wij jou. (+ Je directe omgeving, als je een partner hebt bijvoorbeeld.)

Ben jij iemand die ons zou willen en kunnen helpen?
Wij kijken uit naar je berichtje en naar de toekomst!

Liefs,
uit Hoofddorp

Net iets meer dan een zaaddonor of juist niet?
Naam G & L
Ik ben Transman en cisvrouw
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Mijn wens Donor
Provincie Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Net iets meer dan een zaaddonor of juist niet?

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven