Herken jij jezelf in onderstaand bericht?

Hallo lezer!

Ben jij een positieve, ondernemende, stabiele en sociale man? Dan kan jij wellicht de beste daad van je leven verrichten (;-)) en zorgen voor een nieuw gelukkig gezinnetje.

Wij zijn 26 en 31 jaar en wonen in ons koophuis in een rustig dorp centraal in Nederland. We werken allebei in het onderwijs, dus we zijn wel wat kinderen om ons heen gewend… Nu die van onszelf nog!

We hebben uiteraard veel gepraat over hoe we dit voor ons zien. We vinden het belangrijk dat een zaaddonor bovenstaande eigenschappen heeft en geen of minimale betrokkenheid heeft bij de opvoeding en het opgroeien van het kind. Wel zouden we het waarderen als jij als zaaddonor in de toekomst (bijvoorbeeld wanneer het kind 16 is) bereid bent om eventuele vragen van het kind te beantwoorden en het kind (eenmalig) te ontmoeten.

Een beslissing als deze nemen we (jij, als je op onze oproep reageert, en wij) natuurlijk niet zomaar. We gaan graag met jou in gesprek om elkaar beter te leren kennen en om af te stemmen of we dezelfde ideeën hebben.

In ieder geval bedankt dat je dit leest en hierover nadenkt! Wie weet maak jij onze wens werkelijkheid.

Herken jij jezelf in onderstaand bericht?
Naam S en E
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Hetero man alleen
Onze wens Donor

Oproep

Herken jij jezelf in onderstaand bericht?

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven