Help jij onze droom uitkomen?

Wij zijn gestart met een traject om onze grote kinderwens te realiseren. We zijn nu bijna 2 jaar samen en super gelukkig. En net als ieder ander stel kijken wij er ontzettend naar uit om samen een gezin vormen en uit liefde een kindje te krijgen. Helaas is dit niet zomaar voor ons weggelegd en moeten wij daar iets meer moeite voor doen. Wij zijn dus gestart met een traject bij een vruchtbaarheids kliniek. Hier word Yvonne helemaal lichamelijk gecheckt, wat er tot nu toe allemaal goed uit ziet. En krijgen wij ook een psychologische screening. Maar het belangrijkste om zwanger te raken is natuurlijk een donor. Nu kunnen we kiezen voor een donor via de Nederlandse sperma bank. Maar dan krijg je alleen een beperkt aantal uiterlijke kenmerken te weten, en dat vinden wij eigenlijk wel erg weinig. We zouden het liefst toch wel wat meer willen weten van de donor. Een andere optie is een donor via een Europese spermabank. Hier krijg je veel meer informatie over de donor. Alleen deze kosten lopen op in de duizenden euro’s. Geld dat er wel is, maar dat geld geven we liever uit aan ons toekomstige kindje.

Dus wat wij eigenlijk hopen te bereiken met dit bericht is om iemand te vinden die donor zou willen worden. Wij zijn niet op zoek naar co ouderschap. Maar vinden het niet erg om de donor op de hoogte te houden, en wellicht eens in de zoveel tijd contact te hebben.

Als er iemand vragen heeft. Of je kent of bent zelf iemand die graag donor wilt zijn mag je ons altijd privé berichten.

Veel liefs Sharona & Yvonne

Help jij onze droom uitkomen?
Naam Yvonne & Sharona
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Onze wens Donor
Provincie Gelderland

Oproep

Help jij onze droom uitkomen?

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven