Help jij mijn droom uitkomen?

Welke leuke donor wil idem goeduitziende single wensmoeder helpen met het waarmaken van haar droom?

Ik kijk ernaar uit om mijn kindje verhaaltjes voor te lezen, hutten te bouwen, te knuffelen, helpen met knippen en plakken, naar de kinderboerderij gaan en nog veel meer!

Helaas is dat op heden nog niet gelukt maar ik ben er al een tijdje helemaal klaar voor. Ik heb een stabiel leven, genoeg ruimte, tijd en bovenal liefde over om aan een kindje te geven.

Ik woon in midden Gelderland en ben 42 jaar. Ik vertel je graag meer in een mailtje en/of een persoonlijk gesprek.

Het belangrijkste is de klik. Als die er is kunnen we kijken hoe we het kunnen invullen. Ik sta open voor donor plus maar ook alleen donor zou kunnen.

Ik vind het belangrijk om de nodige wensen en afspraken voor beide kanten vast te leggen in een donorcontract en dat het kind wel de mogelijkheid heeft om te weten wie de donor is en dat hij of zij (gering) contact met hem op kan nemen.

Het zou fijn zijn als je naast je berichtje ook een foto mee stuurt. Ik kijk uit naar je berichtje!

Help jij mijn droom uitkomen?
Naam Mariska
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor, Donor Plus

Oproep

Help jij mijn droom uitkomen?

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven