Hej! Ben je dé (homo) man of hét mannenstel voor co-ouderschap in de randstad? Ik zoek jou/jullie!

Lieve man(nen), zie jij/jullie het zitten om met een spontane, zelfstandige, zorgzame, ondernemende en grote dierenliefhebbende single vrouw (37jr) het co-ouderschap voor de zorg van een kindje aan te gaan? Neem dan contact op!
Ik vind het erg belangrijk dat de vader(s) een grote/eerlijke rol hebben in het leven van een kind, zonder is een gemis naar mijn mening.
Het lijkt mij dan ook mooi om samen een kind op de wereld te zetten en groot te brengen. Vanuit onze wens voor een kind en hopelijk een vriendschap die zou kunnen ontstaan.
Ik woon in de randstad en aangezien ik graag co-ouderschap zou willen aangaan is in de buurt wonen wel handig.
Ik hoop je/jullie snel te spreken! Liefs

Hej! Ben je dé (homo) man of hét mannenstel voor co-ouderschap in de randstad? Ik zoek jou/jullie!
Naam Janneke
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Alkmaar, Amsterdam, Haarlem, Leiden, Utrecht
Provincie Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Hej! Ben je dé (homo) man of hét mannenstel voor co-ouderschap in de randstad? Ik zoek jou/jullie!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven