Heerhugowaards mannenstel zoekt wensmoeder(s) voor co-ouderschap

Lieve wensmoeder(s)

Wij zijn Jordy(27) en Remco(27) inmiddels 1,5 jaar getrouwd en 5 jaar een relatie. Beiden werken wij fulltime, Jordy als financieel medewerker en Remco als bedrijfsleider.

In Haarlem hebben wij elkaar leren kennen en inmiddels wonen wij al 3,5 jaar in Heerhugowaard. Wij zijn echte gezelligheids dieren met op zijn tijd een hapje en een drankje. Tevens zijn wij sociaal en zijn familie en vrienden belangrijk in ons leven.

Wij hebben al een hele tijd een kinderwens en zouden dit heel graag willen vervullen in de vorm van co-ouderschap. Wij zoeken daarom een leuke en spontane vrouw of vrouwenstel om deze wens te realiseren. Wij vinden het belangrijk om elkaar goed te leren kennen alvorens wij het traject ingaan. De klik is enorm belangrijk aangezien we samen een kindje gaan opvoeden!

Lijkt het je(jullie) leuk om kennis te maken stuur ons dan graag een berichtje!

Heerhugowaards mannenstel zoekt wensmoeder(s) voor co-ouderschap
Naam Remco&Jordy
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Alkmaar, Hoorn, Schagen
Provincie Noord-Holland

Oproep

Heerhugowaards mannenstel zoekt wensmoeder(s) voor co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven