Heehoo donor!

Hi donor 🙂
Wij (vrouwenstel 30 en 35 jaar oud) zijn op zoek naar een geschikte man!

We zijn meer dan 10 jaar samen en vinden het tijd voor gezinsuitbreiding. We zijn sportief aangelegd, houden van reizen, zijn creatief en gaan zo af en toe graag naar een feestje/festival.

We vinden het erg belangrijk te weten wat voor persoon de donor is en zoeken iemand waarmee we op dezelfde golflengte zitten en alles in goed overleg kunnen regelen.

We zoeken niet iemand die een rol speelt in de opvoeding, maar wel iemand waar het kind, mocht het daar later behoefte aan hebben, contact mee kan opnemen. Het belangrijkste is dat het kind zich gewenst voelt. Enig contact met de donor vinden we dus wel belangrijk. Hoe dat zullen we in overleg moeten bepalen/uitvinden. We willen graag werken met een donorcontract en zelfinseminatie.

We zouden het fijn vinden als de donor openstaat om ook te doneren voor een broertje of zusje.

We wonen zelf in Gelderland maar wat ons betreft is het geen probleem om wat verder te moeten reizen. Bij voorkeur is de donor niet ouder dan 40 jaar en zal hij niet aan teveel verschillende stellen/vrouwen willen doneren.

Wil je meer weten dan horen we het graag!
(kinder)foto meesturen bij een reactie mag altijd :).

Cheers!

Heehoo donor!
Naam ME
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor

Oproep

Heehoo donor!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven