Hallloooooo hallooooo lieve man/mannen

Hee hallo,

kinderen spelen in mijn leven een grote rol. Ik heb 6 fantastische neefjes en nichtjes, waarvan ik ontzettend kan en mag genieten in mijn rol als tante. Daarnaast werk ik met kinderen in de natuur. Echt zo mooi om al die sprankelijkheid te mogen voelen. Kinderen vinden mij leuk, lief, knuffelbaar, raar, grappig, gek en betrouwbaar.

Lang heb ik gezegd dat ik geen kind wilde als ik zelf geen stabiele relatie had. Ik wilde graag de warmte en de huiselijkheid van een gezin bieden. Het heeft even geduurd om de vastomlijnde kaders los te zien van de warmte en liefde die ik zelf te bieden heb. Op die plek ben ik nu en voel ik dat mijn kinderwens enorm aanwezig is.

Co-ouderschap, donorschap, ik sta open om in gesprek met jou of jullie te gaan.

Overeenkomstige opvattingen zijn voor mij belangrijk. Ik ben een gevoelsmens, sportief, intelligent, grappig, loyaal en kan groots genieten van kleins.

Op dit moment sta ik open voor het leggen van contacten voor co-ouderschap en donorschap. Een vaderrol in het leven van het kindje is zeker welkom.

Hallloooooo hallooooo lieve man/mannen
Naam wies
Ik ben Lesbische vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Mijn wens Donor Plus, Co-ouderschap
Regio Nijmegen
Provincie Gelderland

Oproep

Hallloooooo hallooooo lieve man/mannen

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven