Haarlems stel op zoek naar donor

Wij zijn Miriam (30) en Lennon (25), een creatief stel uit Haarlem, en al lang op zoek naar iemand die ons gezinnetje compleet kan maken door ons te verblijden met een kindje. Ben jij degene die ons daarbij zou willen helpen?

Het is soms pijnlijk om te zien, andere stellen van jouw leeftijd met hun eigen kindje in hun armen, terwijl wij niet in staat zijn dit zelf te verwezenlijken samen. Ondanks dat is onze kinderwens altijd even sterk gebleven, en kijken we er echt naar uit om op korte termijn zwanger te worden als we iemand vinden die dit avontuur met ons aan wil gaan.

Maar eerst even wat meer over ons! Miriam is een freelance artiest op het gebied van kunst en illustratie, Lennon is ook buiten zijn werk voor groot een technologiebedrijf vaak creatief bezig. Kunst, muziek en media spelen een grote rol in ons leven. We vinden het ook belangrijk om maatschappelijk en milieubewust te zijn en dit zal ook iets zijn wat we in de opvoeding veel laten terugkomen. Wij zijn allebei vegan en vinden het ook wel belangrijk om het contact aan te gaan met iemand die politiek minstens links van het midden zit.
Vanwege de Afro-Nederlandse achtergrond van Lennon, hopen we ook iemand te kunnen vinden met vergelijkbare roots (denk aan bijv Surinaams) om zowel kind als vader op deze manier met elkaar te verbinden.

We staan heel erg open voor jouw eigen ideeën met betrekking tot de betrokkenheid bij het leven van het kind en we zouden het leuk vinden om daar alvast een keertje over te spreken als je naar aanleiding van deze brief met ons in contact zou willen komen.
Ook vinden we het belangrijk dat de bevruchting via zelfinseminatie gaat. Het is een belangrijk moment voor ons als koppel en de “natuurlijke wijze” is een no go. Ook zijn we niet op zoek naar iemand die zoiets relevants achter de rug van diens partner zou willen doen. We zijn heel serieus met onze oproep en hopen dan ook op een serieuze reactie!

Als je vragen hebt nodigen we je van harte uit om die te stellen! Het is natuurlijk niet zomaar iets en we gaan allebei nogal een commitment met elkaar aan, dus we vinden het alleen maar fijn als je gewoon zegt wat je denkt.

Hopelijk komen we snel in contact!

Lieve groetjes en tot gauw,

Lennon en Miriam

Haarlems stel op zoek naar donor
Naam Lennon en Miriam
Wij zijn Biseksueel stel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus
Regio Amsterdam, Haarlem

Oproep

Haarlems stel op zoek naar donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven