Haagse wensmoeder op zoek naar wensvaders voor co-ouderschap

Beste co-wensvader(s),

Als singlevrouw (hetero, geen kinderen, 38 jaar) zou ik graag via co-ouderschap met een mannenstel (of man alleen) invulling geven aan mijn kinderwens. Ik werk als senior jurist (WO) bij het Rijk. Ik woon in een leuke eengezinswoning (met tuin) in een kindvriendelijke wijk in Den Haag. Mijn hobby’s zijn lezen, piano spelen, yoga en kunst & cultuur en sinds dit jaar ook tuinieren. Een paar keer per week ga ik naar de sportschool. In het verleden heb ik mooie verre reizen gemaakt. Voor de kinderen vind ik het prima om de komende jaren dichterbij huis op vakantie te gaan.

Om invulling te geven aan mijn kinderwens ben ik op zoek naar mannenstel of man alleen (nog zonder kinderen) voor volwaardig co-ouderschap: 50/50 of 60/60 waarbij ook ruimte is om af en toe samen een (mid)dagje met het kindje op stap te gaan. Een tweede kindje op langere termijn lijkt me leuk. Bewust kies ik voor co-ouderschap, zodat alle ouders op een gelijkwaardige en actieve wijze meedoen aan de opvoeding. Aangezien ik zelf in Den Haag woon en werk, is voor de ontwikkeling van het kindje van belang dat je/jullie in de buurt wonen of bereid zijn om naar Den Haag te verhuizen.

Voordat we aan kinderen beginnen, is het van belang dat wij een goede klik hebben. Voldoende tijd nemen, elkaar door en door leren kennen (bijvoorbeeld door een escaperoom te doen, een weekendje weg te gaan, etc.), goede afspraken maken en die afspraken bij een specialist vastleggen is essentieel. Samen gaan we het avontuur aan!

Herken je je in het bovenstaande? Dan hoor ik graag van je/jullie en leer ik je/jullie graag kennen. Ook is het leuk als je/jullie in je/jullie berichtje iets voor jezelf/jullie vertellen.

Haagse wensmoeder op zoek naar wensvaders voor co-ouderschap
Naam Haagse wensmoeder
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg
Provincie Zuid-Holland

Oproep

Haagse wensmoeder op zoek naar wensvaders voor co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven