Gezonde single vrouw, 34 jaar, zoekt donor (+) om kinderwens te vervullen

Ik ben Merel; 34 jaar, sociaal en een levensgenieter. Ik geniet van fijn gezelschap, goed eten en drinken, de buitenlucht, van sporten en van cultuur (in vele maten en vormen). Niks maakt me gelukkiger dan gezelligheid en contact met vrienden en familie.

Mezelf blijven ontwikkelen vind ik zeer belangrijk, waarin dicht bij mezelf blijven en gelukkig zijn op nummer 1 staan. Dat zie ik net zo in een opvoeding van een kind; wel stimuleren, maar niet pushen.
Hard werken doe ik graag, maar net zo lief zoek ik ontspanning op. Ik ben aardig ambitieus, maar zoek altijd de balans met mijn sociale leven.

Altijd al heb ik geweten dat ik moeder wilde worden en het liefst was dat al eventjes geleden gebeurd. Door verschillende gebeurtenissen in mijn leven is dat er helaas nog niet van gekomen. Maar, vol vertrouwen durf ik te zeggen dat ik ernaar op weg ben. Alleen, maar met volledige support van mijn omgeving en met de middelen die ervoor nodig zijn om dit waar te kunnen maken. Dit intens mooie en bijna niet te omschrijven oergevoel om moeder te worden kan ik niet meer ontkennen en ik wil niks liever dan daar gehoor aan geven. Daarom ben ik op zoek naar een leuke man/mannenstel, die mij daarmee wil/willen helpen. Ik ben niet op zoek naar co-ouderschap, maar vind het wel van groot belang dat het kind de vader(s) (van jongs af aan) kan leren kennen en dat zij in meer of mindere mate een rol spelen in het leven van het kind, zonder dat er verplichtingen zijn of een opvoedende rol is. Hoe dit eruit komt te zien kan uiteraard in overleg. Uiteindelijk zou ik dit vast willen leggen in een contract.
Ik sta open om in contact te komen met een donor, om elkaar rustig aan te leren kennen en te kijken of er een klik is. Hierbij ben ik ook benieuwd naar de beweegreden om donor te zijn/worden.

Ik kijk uit naar, oprechte, reacties :-)!

Gezonde single vrouw, 34 jaar, zoekt donor (+) om kinderwens te vervullen
Naam Merel
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor, Donor Plus
Provincie Gelderland

Oproep

Gezonde single vrouw, 34 jaar, zoekt donor (+) om kinderwens te vervullen

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven