Gezocht: Wensmoeder(s) in Utrecht en omgeving

Lieve wensmoeder(s),

Mijn naam is Jurriaan en ik woon met veel plezier in Utrecht. Ik ben 42 jaar en mijn grootste wens is om vader te worden. Ik droom ervan om samen met een wensmoeder of wensmoeders een kindje (of misschien twee) op te voeden, en onze liefde en zorg te delen in het ouderschap.

Ik ben een rustig en empathisch persoon, met een passie voor diepgaande gesprekken en een menselijke kijk op het leven. Ik geloof verder in een eerlijke en duurzame toekomst. En ik kan mezelf daarnaast al dansend helemaal verliezen in muziek.

In mijn dagelijks leven ontwerp en ontwikkel ik software voor de verpleeghuis- en thuiszorg. Dit doe ik in een bedrijf dat ik mede heb opgericht. Ik geniet van de bezoeken aan gebruikers, om samen met hen zoeken naar manieren om zorgprocessen gemakkelijker en menselijker te maken, en vervolgens creatieve prototypes te bouwen en deze te presenteren. Mijn passie ligt in het verbinden van techniek met de menselijke praktijk.

Thuis heb ik een leuke eengezinswoning nabij het centrum van Utrecht, waar ik samenwoon met mijn eigenzinnige kat Muffin. In mijn vrije tijd speel ik graag theater, wandel ik graag, geniet ik van bordspellen met vrienden en maak ik city trips.

Ik streef naar een betrokken vaderschap in een 50/50 of 60/60 co-ouderschap, zodat ons kindje ook de liefde en zorg van jou als moeder kan ervaren. Het lijkt me mooi om ook tijd voor onszelf te hebben zodat we ons ook kunnen ontwikkelen, om zo weer meer van het leven aan ons kindje mee te geven.

Het lijkt mij mooi om ook aantal dingen samen te doen zoals een gezamenlijke vakantie of de feestdagen, om ons kindje het gevoel van 1 hechte familie te geven.

Lijkt het je leuk om een keer af te spreken om te kijken of er een klik is? Stuur me dan gerust een berichtje!

Hartelijke groet,
Jurriaan

Gezocht: Wensmoeder(s) in Utrecht en omgeving
Naam Jurriaan
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Utrecht
Provincie Utrecht

Oproep

Gezocht: Wensmoeder(s) in Utrecht en omgeving

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven