Gezocht: Match met toffe wensmoeders in Amsterdam/Haarlem/Utrecht e.o.

Dag lieve wensmoeders,

Al een aantal jaar speel ik met het idee van gedeeld ouderschap. Deels omdat het niet gelukt is in een relatie en deels omdat ik dit een mooie vorm van ouderschap vind.

Allereerst iets over mij? In een notendop. Ik ben 43 jarige man uit Amsterdam. In het dagelijks leven heb ik een mindfulness praktijk en ben ik daarnaast twee dagen werkzaam in het onderwijs. Ik zou mijzelf als bewust en nuchter omschrijven, of mainstream met een twist. Ik vind het belangrijk om in mijn leven op een positieve manier bij te dragen aan de wereld. Dat probeer ik in mijn werk en mijn levensstijl toe te passen, zonder hierin rigide te zijn. Dat betekent in de praktijk bijvoorbeeld dat ik af en toe nog best wel eens vlieg en een paar keer per jaar vlees eet. Politiek begeef ik mij ter linkerzijde van het spectrum. Ik heb verder fijne vrienden en een leuk leven. Voor mijn neefjes en nichtjes ben ik een leuke grappige en betrokken oom. Door een samenloop van omstandigheden heb ik zelf nauwelijks bloedbanden in Nederland, gelukkig wel een fijne surrogaatfamilie. Ik heb Arabische roots, maar ben Nederlands in mijn doen en laten.

Hoewel het uit bovenstaande nog niet blijkt als ik het zo teruglees speelt humor een belangrijke rol in mijn leven!

Iets over mijn behoefte. Hoe graag ik ook een ander alle liefde en ouderschap gun is de oorsprong van mijn oproep de wens om zelf vader te worden. Dat hoeft van mij niet in een gelijkwaardig co-ouderschap, maar zou wel meer moeten omvatten dan een losse relatie. Als ik een ideale situatie schets dan zou die er ongeveer als volgt uitzien:

Het kind of wie weet later kinderen wonen grotendeels bij de mama’s, maar ook 1 of 2 dagen in de week bij mij. Of iets vergelijkbaars. Omdat ik zelf niet ben opgegroeid in een gezin met twee ouders gun ik kinderen in elk geval een gezinssituatie met twee ouders, mede daarom mijn oproep voor bij voorkeur wensmoeders. Daarnaast zouden we wat mij betreft vergelijkbare waarden moeten hebben en zou mijn insteek zijn dat er een vriendschap/familie band kan ontstaan. Daarbij lijkt het mij prettig als we in dezelfde stad wonen. Ik ben momenteel woonachtig in Amsterdam, maar zie mij zelf best naar Haarlem of Utrecht verhuizen.

Benieuwd of jullie nieuwsgierigheid is gewekt. In dat geval ben ik ook heel nieuwsgierig naar wie jullie zijn en lijkt het mij leuk om samen verder te onderzoeken. Wie weet zijn we fantastische match!
Liefs,
Z.

Gezocht: Match met toffe wensmoeders in Amsterdam/Haarlem/Utrecht e.o.
Naam Z
Ik ben Hetero man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam, Haarlem, Utrecht
Provincie Flevoland, Noord-Holland, Utrecht

Oproep

Gezocht: Match met toffe wensmoeders in Amsterdam/Haarlem/Utrecht e.o.

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven