Gezocht: lieve held

Als ex-psychologe en nu online schrijfster, is mijn Amsterdamse leven absoluut rijk en vol. Nieuwsgierig en sociaal, weet ik mij omringd door lieve familie en veel vrienden. Toch voel ik de sterke behoefte om alle liefde die ik in me heb, door te geven.

Overdag werk ik als freelance copywriter voor bureaus en grote organisaties. Omdat ik de hele dag tussen de hipsters zit, grijp ik stiekem elke kans aan om met een paar vrienden de meest suffe oudhollandsche bordspelletjes uit de kast te halen, om vervolgens – met wat flessen wijn – tot diep in de nacht bij te praten. Helemaal gelukkig word ik van onverwachte gesprekjes bij de tramhalte, en na een gezellige middag in de stad een diepbruin café binnen te wandelen. Om aan een tafel -mét perzisch kleedje- inmiddels bij de hoekjes doorzichtig geworden blokjes kaas te eten, cryptogrammen op te lossen en de leukste gesprekken te hebben met de oude kliek aan de bar.

Onlangs heb ik samen met een wensouder een beroep gedaan op de eicellen die ik ooit heb laten invriezen. Helaas is dit wegens onbekende redenen onverwacht compleet mislukt. Een enorme klap voor beiden, waarna de andere partij zich heeft teruggetrokken. Eén minuscuul lichtpuntje: uit een vruchtbaarheidsonderzoek van vorig jaar bleek het er nog goed uit te zien, ook voor mijn 44 jaar.

Ik zoek dus een absolute held. Iemand die bereid is mij deze kans nog te gunnen, en mij gezien mijn leeftijd gedurende een waarschijnlijk langere periode bij te staan door te doneren. En mócht het lukken, dan sta ik open voor alles tussen een zeer minieme rol later tot uitgebreider – wat het beste voelt en bij je past. Held-zijn is voor mij trouwens meer dan genoeg, uiterlijk en maatschappelijke status zeggen mij verder niets – ik heb het financieel perfect voor elkaar en ben simpelweg bloedmooi 😉 Een positieve inborst is alles wat ik wens.

Lijkt het jou een bijzondere stap om mij hierbij te helpen en dit enorme cadeau misschien toch mogelijk te maken? Dan lijkt het me fantastisch je te ontmoeten

Gezocht: lieve held
Naam Helena
Ik ben Biseksuele vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor, Donor Plus, Co-ouderschap
Provincie Noord-Holland

Oproep

Gezocht: lieve held

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven