Gezocht: leuke donor plus

Dag lieve jij,
Ik ben opzoek naar die ene leuke homoseksuele man, die een kinderwens heeft maar geen opvoedende rol in het leven van het kindje wil spelen.
Ben jij dat misschien?

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Frankie (nickname), ik ben 38 zomers jong en woonachtig in de stad Groningen. Ik ben Nederlandse met een deel Arubaanse genen.
Mijn prins op het witte paard ben ik nog niet tegengekomen en ik heb besloten om daar ook niet langer op te willen (en kunnen) wachten.
Daarom heb ik besloten om alleen een kindje te nemen. Met alle plezier en toewijding wil ik alleenstaande moeder worden, maar ik vind het toch wel fijn en belangrijk dat mijn kindje weet wie zijn of haar vader is en dat hij / zij hem zo vroeg mogelijk kan leren kennen.
In verband met medische redenen heb ik er voor gekozen om onder begeleiding van een kliniek zwanger te worden. Een vereiste van de kliniek is dat we beide een gesprek met de maatschappenlijkwerkster aangaan omtrent onze wens.

Maar voor nu ben ik dus op zoek (naar jou?)
Voor mijn toekomstige kleine zoek ik een man tussen de 28 en 45 jaar oud, het liefst in het Noorden van Nederland, maar ik vind het ook geen probleem als je verder weg woont (maar wel in Nederland).
In een kennismakingsgesprek zouden wij onze wensen en verwachtingen kunnen bespreken. Mochten we een vriendschappelijke ‘klik’ voelen, dan zou ik graag door middel van verschillende date’s elkaar beter willen leren kennen.

Denk jij hem te zijn? Stuur me dan even een berichtje met meer informatie over jezelf.

Lieve groet,
Frankie

Gezocht: leuke donor plus
Naam Frankie
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor Plus

Oproep

Gezocht: leuke donor plus

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven