Gezocht Donor plus

Hallo, ik ben Nienke (net 42). Ik ben nieuwsgierig, houd ervan om van alles op de hoogte te zijn, ben sociaal, maar na een dag omringd te zijn door veel mensen, vind ik het heerlijk om mijn eigen plan te trekken. Al 13 jaar woon ik in Amsterdam en werk ik als adviseur watertechnologie bij een ingenieursbureau. Soms klim ik ook wel eens op een podium om wat grapjes te maken. Daarnaast geniet ik ervan om eropuit te gaan en bijvoorbeeld nieuwe zaakjes in Amsterdam te ontdekken. Anderen beschrijven mij als een teamspeler, warm, humoristisch en betrokken.
Ik ben op zoek naar een donor+. Dat betekent voor mij dat je geen opvoedende taken hebt, maar wel bekend bent bij het kind en ook de mogelijkheid hebt om het kind te zien. Hoe we dit precies zullen vormgeven, iets iets wat we samen moeten bespreken. Eerlijkheid staat bij mij voorop; ik ga uit van het goede in de mens, ben zorgzaam, klaag niet te veel en kan af en toe alles even laten voor wat het is.”
spreekt dit je aan laat dan een berichtje achter. Een eerste contact met een kop koffie of over de telefoon geeft vaak een hoop duidelijkheid

Gezocht Donor plus
Naam Nienke
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen
Mijn wens Donor Plus
Provincie Flevoland, Gelderland, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Gezocht Donor plus

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven