Gezocht donor (+) met Surinaamse Javaanse of Indonesische roots

Wij zijn M en J en zijn al 13 jaar een stel en woonachtig in Zuid-Holland. We zijn een koppel met verschillende roots, Nederlandse en Surinaams Javaanse roots. Via deze weg zijn wij op zoek naar een donor of donor+ met Surinaams Javaanse of Indonesische roots. We willen graag via een kliniek zwanger raken. Voor meer persoonlijke informatie kun je ons mailen.

Lieve groet M en J

Gezocht donor (+) met Surinaamse Javaanse of Indonesische roots
Naam M en J
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus

Oproep

Gezocht donor (+) met Surinaamse Javaanse of Indonesische roots

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven