Gezocht: Co-vader(s) omgeving Rotterdam

Met een avontuurlijke geest en passie voor het ontdekken van de wereld ben ik op zoek naar mede-ouder(s) die mijn reis door het ouderschap willen delen. Mijn hele leven heb ik gedacht dat ik moeder werd. Het leven had andere plannen, maar mijn droom blijf ik naleven. Ik geniet enorm van wat het leven mij geeft en dat wil ik graag doorgeven.

Samen kunnen we een warme en liefdevolle omgeving bieden, waarin ons kind kan gedijen en groeien. Ik wil mijn kind graag meegeven dat hij/zij er zo mag zijn hoe hij is. Daarvoor vind ik het belangrijk dat jullie open en ondersteunend zijn. Liefst zou ik de zorg voor een kind willen verdelen 60%/60%. Belangrijke momenten in het leven vieren we samen en ook lijkt het mij gezellig soms een vakantie te delen.

Ik ben onafhankelijk, enthousiast, daadkrachtig en een doorzetter. Ik heb een fijn huis met tuin en leuke baan als beleidsadviseur in de publieke sector. Ik woon in Rotterdam en ben op dit moment niet bereid om te verhuizen. Ik houd van tuinieren, reizen, bakken, basketballen, skiën en handwerken.

Graag leer ik kunnen jullie eerst wat beter kennen en krijgen we inzicht in elkaars ideeën over opvoeding.

Gezocht: Co-vader(s) omgeving Rotterdam
Naam B
Ik ben Biseksuele vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Rotterdam
Provincie Zuid-Holland

Oproep

Gezocht: Co-vader(s) omgeving Rotterdam

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven