Gezellige wensmoeder(s) voor co-ouderschap in de regio Overijssel, Gelderland, Drenthe gezocht

Goedendag (aanstaande) moeder(s),

Bijna iedereen heeft wel eens de vraag aan zichzelf gesteld: Wat zou ik het liefste willen doen/hebben in mijn leven? Net zoals velen van jullie ben ook ik op zoek gegaan om antwoord te krijgen op die vraag, nu ik bij de midden-dertiger groep behoor.
Daar kwam ik maar op één ding uit:
Het allermooiste wat me zou overkomen is om vader te worden van een prachtig en lief kindje.
En bij voorkeur het liefst samen als co-ouders met een gezellige vrouw of vrouwenstel, die er net zoals ik alles voor over zou hebben om het kind in een vertrouwde en liefdevolle omgeving op te laten groeien. Voor het kind een omgeving creëren waar het zich veilig voelt, waar het zichzelf kan zijn en wij samen als ouders de gemeenschappelijke taken en verantwoordelijkheden voor mogen dragen; dat is precies waar ik naar uitkijk.

Om mij even voor te stellen:

Mijn naam is Sebas, 35 jaar oud, werkend als specialist “Business to Business” voor een internationaal bedrijf in de hospitality sector. Ik woon nu nog in Amsterdam ivm met mijn werk, Oorspronkelijk kom ik uit Rheine, net over de grens in Duitsland, meer of minder tweetalig opgevoed en mocht een aantal jaren van de gastvrijheid in het prachtige Enschede met al die lieve mensen daar genieten. Daardoor is mijn hart nog altijd in het oosten gebleven. Vandaar dat ik mijn focus heb om weer terug te keren naar het oosten, mijn thuis: Enschede.

Door mijn vrienden word ik als een spontane, verantwoordelijke en vooral zorgzame man omschreven die weliswaar erg netjes en georganiseerd is en daarnaast zeker volop van het leven kan genieten. Verder hou ik van vrienden ontmoeten, het culturele leven verkennen, sporten, uit eten, stedentrips, alle manieren van bewegen, borreltjes en vooral gezelligheid. Ik onderhoud een goede band met mijn familie en hou van kinderen. Mijn liefde voor kinderen is met name gegroeid sinds ik drie jaar geleden trotse peetoom ben geworden van een prachtige, kleine vent, die ik met alle liefde verwen.

Om die reden zou het mij erg leuk lijken om elkaar te leren kennen en te kijken of we samen een klein wondertje kunnen opvoeden.

Mocht mijn oproep je/ jullie aanspreken, mail dan gerust, ik zie graag jouw/ jullie reactie tegemoet.

Groetjes Sebas

Gezellige wensmoeder(s) voor co-ouderschap in de regio Overijssel, Gelderland, Drenthe gezocht
Naam Sebas
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Almelo, Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Emmen, Enschede, Hengelo, Zwolle
Provincie Drenthe, Gelderland, Overijssel

Oproep

Gezellige wensmoeder(s) voor co-ouderschap in de regio Overijssel, Gelderland, Drenthe gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven