Getinte of licht getinte donor gezocht.

22 mei 2020

Wij zijn een vrouwenstel (al 10+jaar) en hebben een hele grote wens en dat is mama worden.

Na veel werken, leven op orde, dromen laten uitkomen is het nu tijd om ons gezin uit te breiden. Wij zijn twee spontane, liefdevolle, gezellige, grappige, ambitieuze, leergierige, sportieve vrouwen die nog veel te beiden hebben in het leven en dit graag willen delen met ons toekomstige zoon/dochter.

Wij zijn beide licht getint (halfbloed) en zoeken daarom ook een donor die getint of licht getint is. Daarnaast is het ook belangrijk dat het klikt zodat wij een goed gevoel krijgen bij jou als donor.

Wij zijn alleen op zoek naar een donor die geen actieve vaderrol vervult.

Spreekt ons bericht je aan, stuur ons dan een mail. Wij leren je heel graag kennen.

Vriendelijke groetjes,

Wensmamas

NaamWensmamas
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Onze wensDonor

Oproep

Getinte of licht getinte donor gezocht.

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>