Gelukkige man in Amsterdam heeft nog wat liefde over

Hetero man, Amsterdam Noord, 45 jaar, in een lat relatie, WO opgeleid, ondernemer, sportief 2,03m, rustig, avontuurlijk. Camper en koophuis met ruimte voor meer zielen. Ben een gelukkig mens maar heb nog veel liefde over. In het verleden pech gehad, Zwanger proberen te raken met ex vriendin en na lang en zwaar ivf traject relatief in harmonie de relatie beëindigd. Nu, 5 jaar later, nog steeds wens om voor een kind te zorgen, op te voeden en vooral om liefde te geven.

Het lijkt me heerlijk om met een hetero moeder, een lesbische vrouw/stel een co ouderschap aan te gaan . Bij voorkeur in Amsterdam.

Ik ben flexibel in tijd, begrip en in voorkeuren van ouders.

Een goede vertrouwensband is voor mij een belangrijke voorwaarde. Een vriendschap zou helemaal fijn zijn. En het geluk van het kind het belangrijkste doel.

Gelukkige man in Amsterdam heeft nog wat liefde over
Naam Frenk
Ik ben Hetero man met een lat relatie met een vrouw met een kind
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Provincie Noord-Holland

Oproep

Gelukkige man in Amsterdam heeft nog wat liefde over

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven